Over Zyon

Over Zyon

Uitgegroeid tot toonaangevende speler

Wij zijn een familiebedrijf en conceptleverancier van bloemen, planten en geschenkartikelen aan retailketens in heel Europa. Het avontuur van een ondernemer in Rijswijk is in ruim 40 jaar uitgegroeid tot een leidend internationaal bedrijf waar tientallen specialisten werken. Zonder het kenmerkende familiegevoel te verliezen.

In de 18e eeuw kochten de voorouders van onze oprichter als tuinders stukken land in de buurtgemeenschap Sion, in de gemeente Rijswijk. Onze naam verwijst naar deze lange geschiedenis.

In het midden van de jaren tachtig waren wij de eerste exporteur die direct aan de retail leverde. Deze innovativiteit zijn we nooit uit het oog verloren.

Wij hebben een volledig team in huis voor productontwikkeling, dat wereldwijd zoekt naar de mooiste producten en de laatste trends. Dit doen we voor onze klanten, voor wie we oplossingen op maat zoeken en alle zorgen wegnemen. Uw gemak is onze prioriteit. Kwaliteitscontroleurs binnen Zyon waarborgen dat wij overal ter wereld het beste leveren. Dankzij onze platte organisatie schakelen we snel en beantwoorden we uw vragen al voordat u wist dat u ze had.

Duurzaamheid

Wij geven een groene wereld door

Planten en bloemen herinneren ons iedere dag aan het belang van een groene toekomst. Wij voelen ons als bedrijf verantwoordelijk voor een gezonde leefomgeving, nu en later. Daarom kiezen we voor

innovatieve verpakkingen, gebruiken we steeds minder plastic en proberen we ons vervoer zo duurzaam mogelijk te maken. Ook leveren we Fairtrade-planten en werken we samen met bewuste kwekers.

Floral Trade Group

Onderdeel van een familie van bedrijven

Zyon is onderdeel van Floral Trade Group. Floral Trade Group bestaat uit meerdere zelfstandige bedrijven met ieder zijn eigen klantfocus. Geworteld in de tradities van een familiebedrijf, levert deze familie van bedrijven een compleet assortiment bloemen, planten en decoratiematerialen aan bloemisten, supermarkten, groothandels, tuincentra en e-tailers.

De familiebedrijven combineren vertrouwde tradities, warme relaties en jarenlange ervaring met duurzame innovaties en de snelheid van vandaag. ‘Flourishing together’ is dagelijkse realiteit: met elkaar groeien we iedere dag en streven we ernaar om ook elke dag een stukje beter te worden.

Lees meer

Lees meer over wat wij voor

uw bedrijf kunnen betekenen

 

Producten

Bloemen, planten en geschenkartikelen voor de retailer in Europa.

Lees meer

 

Services

Zyon biedt verschillende services, gebaseerd op de wensen van de retailer..

Lees meer

 

Duurzaamheid

Zyon voelt zich verantwoordelijk voor een gezonde leefomgeving, nu en later.

Lees meer

Wilt u een succesvolle category realiseren?

Wij gaan graag met u in gesprek

Bent u op zoek naar advies over een gebalanceerd assortiment? Wilt u weten welke keuzes uw bedrijf heeft en wat bij u past? Wij helpen u verder. Neem contact op via info@zyon-group.nl of +31 174 21 07 50 en we gaan vrijblijvend met elkaar om de tafel zitten voor een kennismaking.

Neem contact op