Over Zyon

Uitgegroeid tot toonaangevende speler

Wij zijn een gepassioneerd familiebedrijf en conceptleverancier van bloemen, planten en geschenkartikelen aan retailketens in heel Europa. Het avontuur van een ondernemer in het Westland is in ruim 40 jaar uitgegroeid tot een leidend internationaal bedrijf waar tientallen specialisten werken.
Zyon mag dan fors zijn gegroeid, ons kenmerkende familiegevoel hebben we altijd behouden!

In de 18e eeuw kochten de voorouders van onze oprichter als tuinders stukken land in de buurtgemeenschap Sion, in de gemeente Rijswijk. Onze naam verwijst naar deze lange en bijzondere geschiedenis. In het midden van de jaren tachtig waren wij de eerste exporteur die direct aan de retail leverde.

Voor productontwikkeling hebben wij een vakbekwaam team in huis dat wereldwijd zoekt naar de mooiste, meest exclusieve producten én laatste trends. Met deze fantastisch producten brengen wij iedere dag een stukje groen geluk aan onze klanten!

Uw gemak is onze prioriteit. Zyon zoekt oplossingen op maat voor u als klant en neemt alle zorgen weg. Kwaliteitscontroleurs binnen Zyon waarborgen dat wij overal ter wereld het beste van het beste leveren. Dankzij onze platte organisatie schakelen we snel en beantwoorden we uw vragen al voordat u wist dat u ze had! Oftewel: ‘We bring you everyday happiness. We bring you flowers, everyday!’

Duurzaamheid

Wij geven een groene wereld door

Planten en bloemen herinneren ons iedere dag aan het belang van een groene toekomst. Wij voelen ons als bedrijf verantwoordelijk voor een gezonde leefomgeving, nu en later. Daarom kiezen we voor

innovatieve verpakkingen, gebruiken we steeds minder plastic en proberen we ons vervoer zo duurzaam mogelijk te maken. Ook leveren we Fairtrade-planten en werken we samen met bewuste kwekers.

Floral Trade Group

Onderdeel van een familie van bedrijven.

Zyon is onderdeel van Floral Trade Group. Floral Trade Group bestaat uit meerdere zelfstandige bedrijven met ieder zijn eigen klantfocus. Geworteld in de tradities van een familiebedrijf, levert deze familie van bedrijven een compleet assortiment bloemen, planten en decoratiematerialen aan bloemisten, supermarkten, groothandels, tuincentra en e-tailers.

De familiebedrijven combineren vertrouwde tradities, warme relaties en jarenlange ervaring met duurzame innovaties en de snelheid van vandaag. ‘Flourishing together’ is dagelijkse realiteit: met elkaar groeien we iedere dag en streven we ernaar om ook elke dag een stukje beter te worden.

Wat kan Zyon voor uw bedrijf betekenen?

Produkten

Bloemen, planten en geschenk artikelen voor de retail in Europa.

Services

Zyon levert verscheidene diensten die volledig naar wens van de retail klant kunnen worden ingericht.

Duurzaamheid

Zyon neemt de verantwoordelijkheid om te zorgen voor een gezond milieu, voor nu en in de toekomst.

Wilt u een succesvolle category realiseren?

Wij gaan graag met u in gesprek

Bent u op zoek naar advies over een gebalanceerd assortiment? Wilt u weten welke keuzes uw bedrijf heeft en wat bij u past?

Wij helpen u verder. Neem contact op via info@zyon.eu of +31 174 21 07 50 en we gaan vrijblijvend met elkaar om de tafel zitten voor een kennismaking.