Leverancier

Zyon als leverancier

Elke dag een stukje groen verkoopgenot zonder heisa? Met Zyon als leverancier kiest u voor eersteklas service, een voldoening gevend rendement op al uw verkopen en een toeziend oog op de productkwaliteit. Aldus minder zorgen en meer winst! Alle soorten bloemen, prachtige planten en gemakkelijke geschenkartikelen kopen onze doorgewinterde inkopers met veel liefde en toewijding wereldwijd voor u in.

Partner

Zyon als partner

Een fijne samenwerking is cruciaal! Niets maakt ons blijer dan onze partners te zien floreren. Als u voor Zyon als partner kiest, begeleiden wij u met alles erop en eraan en richten we samen het bloemen- en plantenschap in.
U krijgt een bedreven accountmanager toegewezen, die een heel team achter zich heeft staan dat gespecialiseerd is in uw prijscategorie of het land waarin u zaken doet. Deze persoon is tevens uw aanspreekpunt en met al uw vragen kunt u altijd bij hem/haar terecht! Vanzelfsprekend bezoekt de accountmanager geregeld u als retailer.
Met veel retailpartners hebben wij in binnen- en buitenland al jarenlang succesvolle relaties. Zo legden wij in 1983 in Zwitserland de basis voor onze samenwerking met supermarkt Coop en waren wij dertig jaar geleden de eerste leverancier van de Britse supermarkt Tesco. Beide supermarkten bewijzen het belang van een duurzame bloeiende relatie!

Category captain

Zyon als category captain

Als category captain dragen wij de gehele verantwoordelijkheid voor de category die we u uit handen nemen en vervolgens rendabel maken. Uiteraard werken we daarbij nauw met u samen. Gezamenlijk komen we overeen wat er bij u in het bloemen- en plantenschap komt te liggen. Voor alle producten geldt: everyday happiness!
Door uitvoerig marktonderzoek en regelmatig winkelbezoek weet Zyon precies waar de consument zijn oog op laat vallen. Niet alleen bieden we uitgebreid advies over het assortiment, prijs, verpakkingen en presentatie, ook de wensen van het winkelend publiek komen volop aan bod. Doordat wij de keten van begin tot eind kennen, geven wij u maximale kostenefficiëntie en totale gemoedsrust. Met ons als category captain bent u verzekerd van een blijvende groeiende en bloeiende category!

Lesen Sie mehr darüber, was

wir für Ihr Unternehmen tun können

Produkte

Blumen, Pflanzen und Geschenkartikel für den Einzelhandel in Europa.

Lesen Sie mehr

Dienstleistungen

Zyon bietet verschiedene Dienstleistungen an, die auf die Wünsche des Einzelhändlers abgestimmt sind.

Lesen Sie mehr

Nachhaltigkeit

Zyon nimmt es auf sich, um eine gesunde Umwelt jetzt und in der Zukunft zu garantieren.

Lesen Sie mehr

Wilt u een succesvolle category realiseren?

Wij gaan graag met u in gesprek

Bent u op zoek naar advies over een gebalanceerd assortiment? Wilt u weten welke keuzes uw bedrijf heeft en wat bij u past?

Wij helpen u verder. Neem contact op via info@zyon.eu of +31 174 21 07 50 en we gaan vrijblijvend met elkaar om de tafel zitten voor een kennismaking.

Neem contact op