Tailormade services

Gemak via een keuzemenu

Uw gemak is onze prioriteit. Zyon zoekt oplossingen op maat voor u als klant en neemt alle zorgen weg. Kwaliteitscontroleurs binnen Zyon waarborgen dat wij overal ter wereld het beste van het beste leveren. Dankzij onze platte organisatie schakelen we snel en beantwoorden we uw vragen al voordat u wist dat u ze had!

Als rode draad door alle processen heen loopt de structuur van het sourcen van producten, het retail ready verpakken en de logistieke diensten. Het lean & mean package is naar wens uit te breiden tot het full service package. In veruit de meeste gevallen zijn we onze klantrelaties gestart als leverancier, maar zijn we inmiddels volwaardig partner van onze klanten.

Sourcing

Op zoek naar bijzonderheden

Onze designers zijn wereldwijd voortdurend op zoek naar nieuwe soorten, innovatieve en duurzame producten en creëren ieder seizoen unieke verkoopconcepten.

Zo beschikt Zyon over passende planten voor elk type ruimte – van woonkamer, badkamer, keuken, patio, tuin of balkon – met onze planten brengt u overal een blijvend stukje groen geluk! 

Retail ready

Klaar voor op het schap

Gemengd en in arrangementen of cadeauartikelen, in stapeldozen, displays, containers, of showdozen: we leveren de planten geheel naar uw wens aan. Ook onze planten zijn direct te verkopen, omdat we ze labelen met verkoopprijs, EAN-code, DU-datum, houdbaarheidsgarantie, gebruiksaanwijzing en herkomst en milieu-informatie.  

Logistiek

Slimme oplossingen

Doordat we de meeste planten direct bij de kwekerij verpakken en zelf de verpakkingen produceren, is de logistieke keten kort.

Onze eigen zorgvuldige kwaliteitsspecialisten waarborgen de kwaliteit van iedere plant. Eersteklas kwaliteit is hierdoor een vaststaand feit!