Werken bij Zyon

Werken bij Zyon

Word jij net zo gelukkig van planten en bloemen als wij? En wil jij werken bij een familiebedrijf met internationale allure? Met vestigingen in Nederland en Hongarije en ruim 70 betrokken collega’s bieden wij een internationale en uitdagende, maar tegelijkertijd vertrouwde werkomgeving.

Van creatieve bloemisten tot meedenkende verkopers en innovatieve inkopers, iedereen werkt intensief met elkaar samen. Help Zyon groeien en doe ervaring op bij een totaalaanbieder waar iedere dag anders is.

Bekijk de vacatures

Wat bieden wij?

  • Werken bij een innoverend, energiek en groeiend bedrijf waar de tijd niet stil staat;
  • Een team van betrokken en enthousiaste collega’s;
  • Een passend salaris, aangevuld met een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Goede ontwikkelmogelijkheden, opleidingen en trainingen;
  • Een informele en dynamische werkomgeving.

Zoek je iets anders?

Zie je geen passende functie bij de huidige vacatures? Geen nood, ook open sollicitaties zijn welkom. Onze groeiende organisatie vraagt bijna voortdurend om versterking en veel functies worden intern, via ons uitgebreide netwerk en op basis van open sollicitaties ingevuld. Aarzel dus niet om een gemotiveerde sollicitatiebrief te schrijven en je cv mee te sturen. Geef hierbij duidelijk aan waarom je bij Zyon denkt te passen en wat voor baan je zoekt.

Open sollicitatie

 

Open sollicitatie

Westland/Rijnsburg

Is er geen passende vacature? Stuur ons vooral een open sollicitatie.

Meer info

 

Sr. Inkoper Planten Retail

Gemeente Westland en Rijnsburg, fulltime

Wil jij internationaal handelen in een organisatie waar je Europese retailers bedient? Dan hebben we de ideale baan voor jou! 

Meer info

 

Assistent Teamleider Boeketterie

Gemeente westland, fulltime

Houd je ervan om samen met een collega alles op de vloer te regelen, overzicht te houden en te controleren? Dan hebben we de ideale baan voor jou!

Meer info