Services

Leverancier

Zyon als leverancier

Bent u op zoek naar een goed product, zonder poespas of begeleiding? Dat kunnen wij u leveren. Wij kopen onze producten wereldwijd voor u in, met onze jarenlange ervaring en opgespaarde kennis. Daarbij bieden wij: onze service op hoog niveau, oog voor detail bij ieder product, minder zorgen en een goed rendement op uw verkopen.

Partner

Zyon als partner

Wij geloven heilig in samenwerking. Niet alleen bloemen en planten zien we graag opbloeien; ook onze partners. Wij begeleiden u van A tot Z. Samen geven we volledig het bloemen- en plantenschap vorm. We koppelen onze klanten altijd aan een accountmanager, die een team achter zich heeft gespecialiseerd in uw prijscategorie of in het land waarin u zaken doet. Vanaf dat moment heeft u één aanspreekpunt.

Met veel retailpartners hebben wij al vele jaren succesvolle relaties. Zo legden wij al in 1983 in Zwitserland de basis voor onze samenwerking met supermarkt Coop. En dertig jaar geleden waren wij de eerste leverancier van de Britse supermarkt Tesco. Een intensieve samenwerking vinden wij de sleutel tot uw succesvolle bloemen- en plantencategory. Regelmatige bezoeken aan de retailer horen hier vanzelfsprekend bij.

Category captain

Zyon als category captain

Als category captain dragen wij de verantwoordelijkheid voor de category, die we u uit handen nemen en rendabel maken. Hiervoor werken we wel nauw met u samen. We bepalen met elkaar wat er in het bloemen- en plantenschap ligt. Door marktonderzoek en regelmatige winkelbezoeken weten wij wat de consument wil. We bieden uitgebreid advies over assortiment, prijs, verpakkingen en presentatie, maar ook over de wensen van het winkelend publiek.

Met deze kennis zorgen we ervoor dat uw category groeit en bloeit. Doordat wij de keten van begin tot eind kennen, geven wij u maximale kostenefficiëntie en totale gemoedsrust.

Lees meer over wat wij voor

uw bedrijf kunnen betekenen

 

Producten

Bloemen, planten en geschenkartikelen voor de retailer in Europa.

Lees meer

 

Services

Zyon biedt verschillende services, gebaseerd op de wensen van de retailer..

Lees meer

 

Duurzaamheid

Zyon voelt zich verantwoordelijk voor een gezonde leefomgeving, nu en later.

Lees meer

Wilt u een succesvolle category realiseren?

Wij gaan graag met u in gesprek

Bent u op zoek naar advies over een gebalanceerd assortiment? Wilt u weten welke keuzes uw bedrijf heeft en wat bij u past? Wij helpen u verder. Neem contact op via info@zyon.eu of +31 174 21 07 50 en we gaan vrijblijvend met elkaar om de tafel zitten voor een kennismaking.

Neem contact op